Empathic Building Core julkiselle sektorille

Luo rakennukselle digitaalinen kaksonen ja aloita tiedon tuominen näkyväksi loppukäyttäjille!

Julkisten kiinteistöjen digitalisointi jatkuu kesäkuussa 2019!

Platform of Trust -alustan kehitys alkoi vuonna 2018 useiden kiinteistö- ja rakennusalan yhteistyöhankkeena, jonka tavoitteena oli kehittää alojen datan yhtenäistämistä ja mahdollistaa uusia liiketoimintamalleja. Yhteisöllisesti kehittyvä Platform of Trust on kesällä 2019 julkaistava alusta, joka automatisoi ja harmonisoi eri lähteistä kerättävää dataa. Alusta vähentää kalliiden ja hitaiden integraatioprojektien tarvetta mahdollistamalla datan liikkumisen eri organisaatioiden, järjestelmien ja teollisuudenalojen välillä. Tiedon Empathic Building -ratkaisun digitaalinen kaksonen integroituu osaksi myös Platform of Trustin tarjoomaa. 

Empathic Building Core ratkaisu on esineiden internetin teknologiaan pohjautuva reaaliaikainen ratkaisu, joka luo kiinteistön pohjakuvista niin sanotun digitaalisen kaksosen. Toimiston digitaalisen kaksosen avulla voidaan helpottaa tilasuunnittelua sekä parantaa työntekijöiden viihtyvyyttä ja tehokkuutta.

Digitaalinen kaksonen käyttäjäkokemuksen, työhyvinvoinnin ja innovoinnin tukena

eb core

Empathic Building Core tekee rakennuksen pohjakuvan perusteella rakennuksesta digitaalisen kaksosen, jonka avulla voidaan helpottaa tilasuunnittelua, käyttöasteen seurantaa sekä parantaa työntekijöiden viihtyvyyttä ja tehokkuutta. Ratkaisun avulla voidaan rakentaa sijaintiin perustuvaa tietoa, jonka avulla voit tarkistaa helposti tilan, palvelun tai laitteen sijainnin, luokan lukujärjestyksen, tilanvarausehdot tai vaikka ruokalan aukioloajat.

Ratkaisu toimiikin sijaintipohjaisena julkaisujärjestelmänä, jossa ylläpitäjät sekä loppukäyttäjät voivat tuoda kartalle hyödyllistä tietoa. Ratkaisu mahdollistaa myös käyttäjien välisen yhteistyön eli siihen voidaan integroida mikä tahansa keskustelualusta.

Vauhdita Suomen digiloikkaa - tilaa rakennuksesi visualisointi nyt!

Contact Empathic Building Team
Tieto tarjoaa Empathic Building Core -ratkaisunsa kaikkiin julkishallinnon rakennuksiin ilmaiseksi, mitkä käyttävät Platform of Trust -alustaa. Palvelun tuotanto alkaa kesäkuussa 2019. Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä, kun palvelu on saatavilla.

Kiitos, kun olet mukana vauhdittamassa Suomen digiloikkaa. Olemme sinuun pian yhteydessä!

Lue lisää aiheesta

KIRA-digi hankkeilla uusia innovaatioita

kira-digi

KIRA-digi vauhdittaa kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaatiota! Hallituksen kärkihankkeessa ovat mukana ministeriöt, kunnat ja KIRA-foorumi. Tavoitteena on avoin ja yhteentoimiva rakennetun ympäristön tiedonhallinnan ekosysteemi.

Platform of Trust yhdistää kiinteistöalan datan

Platform of Trust logo

Yhteisöllisesti kehittyvä Platform of Trust on kesällä 2019 julkaistava alusta, joka automatisoi ja harmonisoi eri lähteistä kerättävää dataa. Alusta vähentää kalliiden ja hitaiden integraatioprojektien tarvetta mahdollistamalla datan liikkumisen eri organisaatioiden ja järjestelmien välillä. Alustan tavoitteena on lisätä yhteistyötä ja luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia kaikille osapuolille. 

Yhteystiedot

Empathic Building Core julkiselle sektorille

Tomi Teikko

Tomi
Teikko

Heart of Tieto Empathic Building

@TomiTeikko 
LinkedIn 
+358 40 500 9 400

Empathic Building yrityksille

Olli Nurminen image

Olli
Nurminen

Head of Sales and Sales Partners

Send message
LinkedIn
+358 45 122 3152