Empathic Building Core julkiselle sektorille

Luo rakennukselle digitaalinen kaksonen ja aloita tiedon tuominen näkyväksi loppukäyttäjille!

Julkisten kiinteistöjen digitalisointi alkaa tammikuussa 2019!

Julkisten palveluiden digitalisointi on yksi Suomen hallituksen kärkihankkeista, johon on valjastettu valtion sekä kiinteistö- ja rakentamisalan rahoittama KIRA-digi-projekti, jonka tavoitteena on kiihdyttää rakennetun ympäristön digitalisaatiota. KIRA-digi-hankkeessa on käynnistynyt lähes 140 toimialaa uudistavaa kokeiluhanketta, joissa on syntynyt uusia innovaatioita sekä liiketoimintaa ja nyt yhtenä käytännön toteutuksena Tieto tarjoaa Empathic Building Core -ratkaisunsa kaikkiin julkishallinnon rakennuksiin ilmaiseksi. Tämä koskee kaikkia 30.4.2019 mennessä tehtyjä ennakkotilauksia. 

Empathic Building Core -ratkaisu on esineiden internetin teknologiaan pohjautuva reaaliaikainen ratkaisu, joka luo kiinteistön pohjakuvista niin sanotun digitaalisen kaksosen. Toimiston digitaalisen kaksosen avulla voidaan helpottaa tilasuunnittelua sekä parantaa työntekijöiden viihtyvyyttä ja tehokkuutta.

 

Digitaalinen kaksonen käyttäjäkokemuksen, työhyvinvoinnin ja innovoinnin tukena

eb core

Julkisten palveluiden digitalisointi on yksi Suomen hallituksen kärkihankkeista, johon on valjastettu valtion sekä kiinteistö- ja rakentamisalan rahoittama KIRA-digi-projekti, jonka tavoitteena on kiihdyttää rakennetun ympäristön digitalisaatiota. KIRA-digi-hankkeessa on käynnistynyt lähes 140 toimialaa uudistavaa kokeiluhanketta, joissa on syntynyt uusia innovaatioita sekä liiketoimintaa ja nyt yhtenä käytännön toteutuksena Tieto tarjoaa Empathic Building Core -ratkaisunsa kaikkiin julkishallinnon rakennuksiin ilmaiseksi. 

Empathic Building Core -ratkaisu on esineiden internetin teknologiaan pohjautuva reaaliaikainen ratkaisu, joka luo kiinteistön pohjakuvista niin sanotun digitaalisen kaksosen. Toimiston digitaalisen kaksosen avulla voidaan helpottaa tilasuunnittelua, käyttöasteen seurantaa sekä parantaa työntekijöiden viihtyvyyttä ja tehokkuutta.

Vauhdita Suomen digiloikkaa - tilaa rakennuksesi visualisointi nyt!

Contact Empathic Building Team
Tieto tarjoaa Empathic Building Core -ratkaisunsa kaikkiin julkishallinnon rakennuksiin ilmaiseksi. Palvelun tuotanto alkaa tammikuussa 2019. Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä, kun palvelu on saatavilla.

Kiitos, kun olet mukana vauhdittamassa Suomen digiloikkaa. Olemme sinuun pian yhteydessä!

Lue lisää aiheesta

Tieto vauhdittaa julkisen sektorin digiloikkaa

Eb

Tieto kiihdyttää julkisten rakennusten digiloikkaa antamalla Empathic Building Core -äly­toimistoratkaisun ilmaiseksi kaikkiin Suomen julkisen sektorin rakennuksiin osana KIRA-digi-hanketta. Tampereen yliopisto on ensimmäinen julkinen taho, joka ottaa ratkaisun käyttöön.

KIRA-digi hankkeilla uusia innovaatioita

kira-digi

KIRA-digi vauhdittaa kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaatiota! Hallituksen kärkihankkeessa ovat mukana ministeriöt, kunnat ja KIRA-foorumi. Tavoitteena on avoin ja yhteentoimiva rakennetun ympäristön tiedonhallinnan ekosysteemi.

Yhteystiedot

Empathic Building Core julkiselle sektorille

Tomi Teikko

Tomi
Teikko

Heart of Tieto Empathic Building

@TomiTeikko 
LinkedIn 
+358 40 500 9 400

Empathic Building yrityksille

Olli Nurminen image

Olli
Nurminen

Head of Sales and Sales Partners

Send message
LinkedIn
+358 45 122 3152